Φοιτητικός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός BUSINESS TALENTS που ξεσήκωσε πέρσι όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, βρίσκεται στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ για το 2015 !unnamed

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με 2.220 συμμετοχές σε 654 ομάδες (!) από όλα τα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Ιδιωτ.Κολλέγια της χώρας,  όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου ο ΒΤ 2015.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν 16 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως 23 Φεβρουαρίου 2015, στις 10 πμ, ετοιμάστε την Ομάδα σας  από 3 ή 4 μέλη και ονειρευθείτε τον Τελικό !

Το όριο ηλικίας αυξήθηκε επίσημα στα 27 έτη. Για εξαιρετικές περιπτώσεις θα είμαστε ευέλικτοι για την συμμετοχή σας, κατόπιν επικοινωνίας στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.businesstalents.com/

Τo έργo "Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Καβάλας" υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Logo

 

Copyright © Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΤΕΙ ΑΜΘ 2022